Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Olga Maslova, Прикольні..., Андре Тан

Ласкаво прошу на болото!

торфяникам не турбувати

28813210.jpg

rusalka  14.05.2008 11:10:33
Мій муд: спокійний
Музика: enigma

ШУКАЮ КОХАННЯ

Навіщо я шукаю кохання?! Усі ж добре знають, що воно приходить саме, без попередження, нічого не питаючи у нас... Але я шукаю!.. Я просто його дуже хочу! Його, чистого і відвертого, чесного і взаємного. Чула, що такого не існує. Не повірила, бо що ж тоді оспівують майстри пера? Чому ж тоді мої батьки з 9-го класу разом і досі щасливі?(тьху-тьху!)

Так, я знаю, що кохання - це якісь фізіологічні зміни, затьмарення розуму, чи щось таке. Ще чула, що пристрасть до коханої людини викликає залежність, тотожну із наркотичною, тютюновою чи алкогольною. Погоджуюсь. Але я хочу захворіти на болячку від якої ніхто і ніколи не знайде вакцини, під назвою "кохання". Але так,щоб двобічно і назавжди. Мабуть депресія, з'їхала з глузду... Ну то й що?! А я хочу, і все!!! Вже набридло бути з нелюбами, а сама не можу... Та й ображати поясненнями, що "ти герой не з мого роману" набридло!

Не звертайте особливої уваги, то я так...

Откуда приходят на эту запись за последний месяц   1 день 10 дней 30 дней

Нет данных

Комментариев: 58

Контрольное число

тьфу:) сподіваюсь, шо нє :)

spacer 10

Щось ми не впевнені! Ай-яй-яй!!!))

spacer 20

всьо, йду на УЗІ, рентген і таке подібне

spacer 30

ГГГГ!!!!!!!!! Спочатку тест купи! Доречі, моя подружка раніше думала, що тест на вагітність - це така собі анкета, з запитаннями і варіантами відповідей! =)))))))

spacer 40

ржунімагууууууууу :)))))))) не, тести мене не беруть. Завжди брешуть, шо вагітна. Може на мух не розраховані

spacer 50

А може не брешуть? Слони, здається, роки 3 виношують! Може ти муха-мутант?! СЛОНОМУХА??? :D

spacer 60

та ти шо! Не лякай мене!

spacer 70

Харашо, мовчу!)))

spacer 80

в мене ж ше тата достойного нема:)

spacer 90

а в мене ваще ніякого! сво-бо-да!!!!!!!!

spacer 100

ну хочеш же:)

spacer 110

Ну да... Проте не тата потенційного. 20 років - це рано, як на мене.

spacer 120

ну то ранувато... але якраз час задуматись

spacer 130

Мене бабця напрягає, мовляв, у моєму віці у неї вже двоє було. Я прозрєваю!

spacer 140

ну то таке.... Ну от я у мами в 34 народилась :)

spacer 150

І я так хочу! Щоб нагуляться...

spacer 160

ну от:) а я зара думаю: мені 25 майже, а мамі вже..... а так хочеться, щоб молодша була!!!

spacer 170

Ну шо ж зробиш?.. Се ля ві. Ми теж скоро старіти почнемо.

spacer 180

та вже починаю

spacer 190

Ой, не треба! Ти мені сестру нагадуєш. Їй лише 25, а комплексів, як у баби старої!

spacer 200

та до чого тут комплекси? Просто факти. А у кожного віку є щось своє неповторне. Доречі- не хочу ставати знову 20-річною :) Зараз мені комфортно

spacer 210

Маладцом!

Тези

Час летить...
Ноябрь
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Интересы
"Бумбокс", активний відпочинок, журналистика, містика, психологія, спілкування з неординарними особистостями

Blog Live

14 дн назад Wanda комментирует запись - Віршик російською, прости, Боже!...

14 дн назад Penelo комментирует запись - Віршик російською, прости, Боже!...

14 дн назад rusalka делает запись Віршик російською, прости, Боже!...